Wat kan ik verwachten bij aflevering?

Bij Tuinmeubelwereld.nl doen we ons uiterste best om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u af te leveren. Om misverstanden te voorkomen, willen we u informeren over onze bezorgprocedure.

Bezorging tot de eerste drempel
Onze standaard bezorgservice houdt in dat wij uw bestelling tot aan de eerste drempel van het gebouw leveren. Dit betekent dat onze bezorgers de bestelling tot aan de voordeur van uw gebouw afleveren, maar niet verder naar binnen of naar boven (bijvoorbeeld naar een specifieke verdieping).

Geen extra bezorgservices
Wij bieden op dit moment geen extra bezorgservices aan, zoals het naar binnen brengen van uw bestelling of het leveren naar een specifieke verdieping. We begrijpen dat dit mogelijk niet aan ieders wensen voldoet en we waarderen uw begrip hiervoor. 

Eventueel meegeleverde pallets zullen dan ook niet retour genomen worden door de transporteur.

Waarom deze aanpak?
Deze aanpak helpt ons om een snelle en efficiënte service te bieden terwijl we de veiligheid en gezondheid van zowel onze klanten als onze bezorgers waarborgen.

Heeft u nog vragen over onze bezorgservice? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen!